Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Noodgeval in Emmen
0

Noodgeval in Emmen

Wanneer er zich een noodgeval voordoet Het is belangrijk om snel te kunnen handelen en hulp te kunnen krijgen.In Emmen zijn er verschillende manieren om een ​​calamiteit te melden. Het hangt af van de aard van de situatie.

Blijf op de hoogte van de meest recente noodmeldingen.

De meest urgente noodgeval vereisen dat je 112 belt. Dit nummer is bedoeld voor levensbedreigende situaties waarbij elke seconde telt, zoals brand, een ongeval met gewonden of een hartstilstand. Zorg ervoor dat je tijdens het bellen rustig blijft en zo duidelijk mogelijk uitlegt wat er aan de hand is. Vergeet niet om ook jouw locatie door te geven, zodat hulpdiensten snel ter plaatse kunnen zijn.

Noodgeval in Emmen

Hulpdiensten in Emmen

Blijf op de hoogte van actuele 112 meldingen in Emmen met ons dagelijks bijgewerkte overzicht van het laatste nieuws en gebeurtenissen.

Brandweermeldingen in Emmen

Politiemeldingen in Emmen

Ambulancemeldingen in Emmen

Noodgeval in Emmen

Noodupdate in Emmen vandaag.

Alles wat je moet weten over noodgeval in Emmen. Lees meer over de hulpdiensten die in Emmen beschikbaar zijn voor uw veiligheid en welzijn.

Politiemeldingen Emmen

Waar vind je informatie over calamiteiten?

Als er sprake is van een calamiteit, zoals een gaslek of overstroming, kun je terecht bij de website van Veiligheidsregio Emmen. Hier vind je actuele informatie en instructies over wat te doen in geval van nood. Ook kun je je aanmelden voor NL-Alert, waarmee je bij een noodsituatie snel en gericht wordt geïnformeerd via jouw mobiele telefoon.

Brandweermeldingen Emmen

Ambulancemeldingen Emmen

Laatste verkeersnieuws

Noodgeval in Emmen

Waar vind je informatie over calamiteiten?

Als er sprake is van een calamiteit, zoals een gaslek of overstroming, kun je terecht bij de website van Veiligheidsregio Emmen. Hier vind je actuele informatie en instructies over wat te doen in geval van nood.

Ook kun je je aanmelden voor NL-Alert, waarmee je bij een noodsituatie snel en gericht wordt geïnformeerd via jouw mobiele telefoon.